Coachprogrammet enskilt

Vårt coachprogram är ett unikt och individuellt Coachprogram i 10 steg som stärker din självkänsla och ger dig svaren på frågorna “Vem är jag” och “Vad vill jag med mitt liv”.

Vår erfarenhet = Din möjlighet

Programmet består av en blandning av utbildning i personlig utveckling, konkreta övningar som hjälper dig att lära känna vem du är, vad du vill och vad du behöver i livet för att må bra och vara lycklig. 

Samt coachning, vilket betyder att du får konkreta övningar att jobba med mellan träffarna. Vi jobbar tillsammans med dig för att förverkliga de förändringar och nya resultat du vill se i ditt liv.

Coachprogrammet enskilt | 10 steg under 6 månader

"Om man det minsta funderar över hur man ska ta tillvara på livet på bästa sätt, så rekommenderar jag starkt att gå coachprogrammet, det har hjälpt mig att hitta mig själv. Nu går jag stärkt ut i livet!"
- Ann, nöjd kund.


Hur går det till?

När du bestämt dig för 10 stegs programmet, träffas vi ca varannan vecka, under ca 5-6 månader, för enskilda samtal med praktiska övningar.

Då vi vet att förändring till ett bättre liv skapas över tid och att dina nya positiva insikter och vanor behöver ha sin tid för att bli en del av dig själv och din vardag.

Enskilda samtal

Varje enskilt samtal är ca 60 minuter långt och innehåller 3 tydliga delar:

 • Uppföljning från förra träffen
 • Praktiska övningar och samtal om dagens tema
 • Hemövningar inför nästa gång

Individuell pärm

Du får en egen pärm som du samlar alla övningar och material i under programmets gång.

Detta gör det enkelt för dig att ha materialet tillgängligt, vilket också gör det lättare att göra jobbet.

Allt för att ditt arbete med en bättre självkänsla ska bli en spännande och utvecklande resa.

Innehåll - 10 Steg till bättre självkänsla

Vi har plockat ut de ämnen och praktiska övningar som vi vet ger bäst långsiktigt resultat. Här är några av de saker som du kommer att få hjälp att gå igenom när du börjat ditt personliga coachprogram för bättre självkänsla.

 • Hur ser jag på mig själv och mitt liv just nu?
 • Vem är jag? - Du får ta reda på vem du egentligen är?
 • Hur du praktiskt skapar en större medvetenhet och får mer självinsikt
 • Vad vill jag? - Du får hjälp med att ta reda på vad som är viktigast för just dig.
 • Hur blev jag den jag är?
 • Vad längtar och drömmer om egentligen?
 • Vad är det som skapar lycka och meningsfullhet i mitt liv?
 • Hur ska jag göra för att lyssna bättre på mig själv?
 • Hur får jag en bättre balans i mitt liv?
 • Så börjar du att leva det liv som just du längtar efter!


Betalar du hela programmet direkt får du 10% rabatt.

Nöjda kunder

Jag är 100 % nöjd med hela programmet, det är genomtänkt med delar från det förflutna, nu och mycket blickar framåt. Jag har ett större lugn nu och en trygghet i mig själv. Jag tar mig själv och mitt liv på större allvar nu.
- Hanna

Jag har insett att jag duger som jag är, att jag trivs med mig själv och att jag är omtyckt av andra.
- Tomas

Jag har lärt känna mig själv bättre och blivit mer positiv och lugnare. Hittat verktyg att använda när jag blir orolig.

- Peter

Jag känner mig som en starkare människa. Ser ett självvärde och jag vågar stå upp för mig själv mycket mer. 
- Linnea

Att jag börjat prioritera mig själv och våga vara tydlig med vad jag vill för att må bra. Jag är lyckligare nu och stolt över mig själv.
- Rebecca

Jag har insett att jag är starkare än jag trott. Att det är ok att misslyckas, jag kan försöka igen. Att andra inte måste gilla mig, det är inte lika viktigt som tidigare.
- Ann

Jag har växt i mig själv och jag väljer nu själv vad och hur jag är.
- Kasper

Programmet är bra om du är redo och vill jobba med sig själv för sin egen skull. Jag kände att det blev bättre efter ett tag och jag kände mig mer motiverad för att det faktiskt gav mig nya tankar och något hände det blev en förändrig och förbättring. 
- Peter

Jag tänker mer positivt nu och jag kan vända tankarna när jag nedvärderar mig själv.
- Sanna

Att jag lärt mig älska mig själv. Att jag blivit mindre orolig och mindre mottaglig för andras åsikter och vad de gör. Att jag blivit trygg och harmonisk. Jag styr mina tankar och känslor, jag väljer min tillvaro och hur jag ser på saker. Jag är komplett och stark.

- Ellen

Jag har börjat sortera mina tankar och känslor, blivit övertygad om att jag själv styr och påverkar mitt liv. Lotta
Jag är stolt över att jag tog mig tid och vågade anmäla mig och att jag har deltagit entusiastiskt och aktivt under hela programmet, vilket positiva skapat resultat.

- Erik

Jag har strukturerat upp mig själv och mitt liv och har fått en bättre förståelse för vem jag är, varför jag är som jag är, vad jag vill i livet vad som är viktigt för mig och vad jag behöver jobba vidare med.
- Lovisa

Kursledarna

Våra coacher och kursledare har lång och gedigen erfarenhet 

Eva Karlsson

Diplomerad Samtalsterapeut, Coach &
MindfullnessinstruktörStockholm

Jag som engagerad egen företagare med individer och grupper i det goda och kreativa samtalet.

Med personlig utveckling genom det individuella coachprogrammet och med våra kurser.

För grupper i workshop, grupputveckling och kick-off med vision om att alla går samma kurs och att alla deltar i processen. I medling mellan parter i familjen eller arbetsgruppen för att komma fram till en gemensam lösning.

Jag har lång erfarenhet av arbete med försäljning, service, handledning och kompetensutveckling inom servicenäringen och integration.
Viljan att lära känna nytt och få nya utmaningar privat och i arbetslivet är en starkt drivkraft som tagit mig dit jag är idag. 
Att mogna som människa kan vara att med hjälp av viljan gå från att reagera dvs gamla mönster och roller till att agera i olika situationer i vardagen.

Jag erbjuder även samtalsterapi. För att boka tid hos mig - besök min hemsida här.

Monika Josefsson

Diplomerad Samtalsteapeut &
Mindfulnessinstruktör

Göteborg

Jag brinner för att vara med och skapa mer självkänsla i världen. Den gör så mycket gott.

Jag har väldigt gott av min egen; den är min bästavän. Den vet vad jag behöver, vad jag tycker om och inte tycker om, vad jag vill och inte vill.

Jag följer med dig en bit på vägen, tillsammans med dig om du väljer att gå stegen mot en bättre självkänsla. Steg som är för oss alla. Vi är alla värda en god självkänsla – en god känsla av och för sig själv.

Jag har lång erfarenhet i mitt arbete som samtalsterapeut av att leda processen framåt, steg för steg. Jag finns i Göteborg och online. Förutom att arbeta med det individuella Coachprogrammet tar jag emot enskilda i samtal men också par och andra relationer.

Där är jag nu och arbetar sedan snart 10 år med att stötta människor som vill möta och utveckla mer av sig själva.

Jag erbjuder även samtalsterapi. För att boka tid hos mig - besök min hemsida här.

Ingela Hammar

Diplomerad Samtalsterapeut & Coach


Uppsala

Idag arbetar jag som egen företagare inom personlig utveckling, främst med det individuella Coachprogrammet och samtalsklienter i Uppsala samt med chefscoachning.

Jag är uppvuxen i Stockholm, har sedan bott i Uppsala i 15 år för att för några år sedan flytta till Grisslehamn. Jag kan blicka tillbaka på ett liv med erfarenheter av att vara storasyster till tre bröder, familjeliv med man och två barn och 33 år i SAS som flygvärdinna, flygpurser, gruppledare, instruktör i ledarskap och nödträning.

Mitt tidigare arbete har präglats av ett högt tempo, där jag lärt mig och andra att hantera stress, skaffa överblick och fatta snabba, men ändå genomtänkta beslut. Jag har tränat mig själv och andra i att bevara lugnet inombords.

Som samtalsterapeut och coach har jag god nytta av all min tidigare erfarenhet. Det som främst får mig att växa är mötet med människor.

Jag erbjuder även samtalsterapi. För att boka tid hos mig - besök min hemsida här.

Jag tar inte emot nya klienter i nuläget.