Integritetspolicy
Beställningar av våra 5 bästa tips samt anmälningar till utbildningar och coachprogram.
Kontaktuppgifter (namn, mobil och e-post) som lämnas i samband med bokning av samtal och nedladdning av våra 5 bästa tips, sparas så länge som du är prenumerant och du får också vårt nyhetsbrev. Om du avanmäler dig så tar vi bort dig från våra utskickslistor.

Personuppgifter (namn, adress, telefon och e-post) som lämnas i samband med anmälningar till coachprogrammet och utbildningar sparas så länge som det krävs för administrationen. Lämnar du ditt samtycke vid anmälan kommer du även att få våra utskick/nyhetsbrev.

Men du kan vara helt säker på att dessa uppgifter aldrig lämnas ut till tredje part. Eftersom vi tar betalt för utbildningar och kurser sparas fakturaunderlaget enligt gällande bokföringsregler. Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje man för marknadsföringsändamål.

Utlämnande av personuppgifter
Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter, hör av dig till oss.

Cookies
När du besöker eller använder vår webbplats och kommunikationskanaler, så kan vi eller våra tjänsteleverantörer använda cookies, webb-beacons och liknande teknik för att lagra information i syfte att ge dig en bättre, snabbare och säkrare upplevelse och för annonseringsändamål.

Kontakta oss
www.bättresjälvkänsla.se når du antingen via e-post eva@battresjalvkansla.se eller via telefon 0709-755 900

Personuppgiftsansvarig
Thorngrens Helhetshälsa AB (Torsgatan 8b, 111 23 Stockholm) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som kommer in till www.bättresjälvkänsla.se