Vad roligt att du är intresserad ​av
Coachprogrammet för bättre självkänsla!

Boka ett första gratis samtal

Du är välkommen på ett första kostnadsfritt samtal hos någon av oss, så får du berätta lite mer om dig och din situation och vi berättar mer om programmet, vad det innehåller och om hur vi jobbar. Så kan du därefter känna efter om det är något som skulle passa dig.
Du kan skicka ett mail till: eva@battresjalvkansla.se så svarar vi på dina frågor.
Eller boka ett första gratis samtal direkt i vår kalender. Välj det som passar dig bäst.

KURSLEDARNA

Våra coacher och kursledare har lång och gedigen erfarenhet 

INGRID THORNGREN

Diplomerad Samtalsterapeut och Coach
STOCKHOLM

Jag var mitt i en framgångsrik chefskarriär inom näringslivet. Jag hade stora möjligheter att utvecklas inom mitt ansvarsområde och jag trivdes med mina kollegor och medarbetare. Men någonting viktigt fattades – en känsla av meningsfullhet och glädje.

Jag är från början civilekonom med inriktning på marknadsföring. Det hade alltid varit självklart för mig att jobba inom det område jag hade pluggat. Efter hårt arbete var jag produktchef på ett stort internationellt företag. Men just där och då insåg jag att jag hade tappat bort mig själv och egentligen inte visste vem jag var, vad jag ville eller vad som gjorde mig lycklig. Där börjande min resa till där jag befinner mig idag, nu väl medveten om vem jag är och vad jag vill.

Jag vill med mitt arbete idag, bidra till att människor tar sig själva och sitt liv på allvar. Att få en bättre självkänsla är ett steg i rätt riktning.

EVA KARLSSON

Diplomerad Samtalsterapeut och Coach
STOCKHOLM

Jag som engagerad egen företagare med individer och grupper i det goda och kreativa samtalet.

Med personlig utveckling genom det individuella coachprogrammet och med våra kurser.

För grupper i workshop, grupputveckling och kick-off med vision om att alla går samma kurs och att alla deltar i processen. I medling mellan parter i familjen eller arbetsgruppen för att komma fram till en gemensam lösning.

Jag har lång erfarenhet av arbete med försäljning, service, handledning och kompetensutveckling inom servicenäringen och integration. Viljan att lära känna nytt och få nya utmaningar privat och i arbetslivet är en starkt drivkraft som tagit mig dit jag är idag. Att mogna som människa kan vara att med hjälp av viljan gå från att reagera dvs gamla mönster och roller till att agera i olika situationer i vardagen.

INGELA HAMMAR

Diplomerad Samtalsterapeut och Coach
UPPSALA

Idag arbetar jag som egen företagare inom personlig utveckling, främst med det individuella Coachprogrammet och samtalsklienter i Uppsala samt med chefscoachning.

Jag är uppvuxen i Stockholm, har sedan bott i Uppsala i 15 år för att för några år sedan flytta till Grisslehamn. Jag kan blicka tillbaka på ett liv med erfarenheter av att vara storasyster till tre bröder, familjeliv med man och två barn och 33 år i SAS som flygvärdinna, flygpurser, gruppledare, instruktör i ledarskap och nödträning.

Mitt tidigare arbete har präglats av ett högt tempo, där jag lärt mig och andra att hantera stress, skaffa överblick och fatta snabba, men ändå genomtänkta beslut. Jag har tränat mig själv och andra i att bevara lugnet inombords.

Som samtalsterapeut och coach har jag god nytta av all min tidigare erfarenhet. Det som främst får mig att växa är mötet med människor.