Vad roligt att du är intresserad av
Coachprogrammet för bättre självkänsla!

Boka ett första gratis samtal

Du är välkommen på ett första kostnadsfritt samtal hos någon av oss, så får du berätta lite mer om dig och din situation och vi berättar mer om programmet, vad det innehåller och om hur vi jobbar. Så kan du därefter känna efter om det är något som skulle passa dig.
Du kan skicka ett mail till: eva@battresjalvkansla.se så svarar vi på dina frågor.
Eller boka ett första gratis samtal direkt i vår kalender. Välj det som passar dig bäst.

Kursledarna

Våra coacher och kursledare har lång och gedigen erfarenhet 

Eva Karlsson

Diplomerad Samtalsterapeut och Coach
Stockholm

Jag som engagerad egen företagare med individer och grupper i det goda och kreativa samtalet.

Med personlig utveckling genom det individuella coachprogrammet och med våra kurser.

För grupper i workshop, grupputveckling och kick-off med vision om att alla går samma kurs och att alla deltar i processen. I medling mellan parter i familjen eller arbetsgruppen för att komma fram till en gemensam lösning.

Jag har lång erfarenhet av arbete med försäljning, service, handledning och kompetensutveckling inom servicenäringen och integration.
Viljan att lära känna nytt och få nya utmaningar privat och i arbetslivet är en starkt drivkraft som tagit mig dit jag är idag. 
Att mogna som människa kan vara att med hjälp av viljan gå från att reagera dvs gamla mönster och roller till att agera i olika situationer i vardagen.

Jag erbjuder även samtalsterapi. För att boka tid hos mig - besök min hemsida här.

Monika Josefsson

Diplomerad Samtalsterapeut och Coach
Göteborg

Jag brinner för att vara med och skapa mer självkänsla i världen. Den gör så mycket gott.

Jag har väldigt gott av min egen; den är min bästavän. Den vet vad jag behöver, vad jag tycker om och inte tycker om, vad jag vill och inte vill.

Jag följer med dig en bit på vägen, tillsammans med dig om du väljer att gå stegen mot en bättre självkänsla. Steg som är för oss alla. Vi är alla värda en god självkänsla – en god känsla av och för sig själv.

Jag har lång erfarenhet i mitt arbete som samtalsterapeut av att leda processen framåt, steg för steg. Jag finns i Göteborg och online. Förutom att arbeta med det individuella Coachprogrammet tar jag emot enskilda i samtal men också par och andra relationer.

Där är jag nu och arbetar sedan snart 10 år med att stötta människor som vill möta och utveckla mer av sig själva.

Jag erbjuder även samtalsterapi. För att boka tid hos mig - besök min hemsida här.

OBS - Tar inga kunder just nu

Ingela Hammar

Diplomerad Samtalsterapeut och Coach
Uppsala

Idag arbetar jag som egen företagare inom personlig utveckling, främst med det individuella Coachprogrammet och samtalsklienter i Uppsala samt med chefscoachning.

Jag är uppvuxen i Stockholm, har sedan bott i Uppsala i 15 år för att för några år sedan flytta till Grisslehamn. Jag kan blicka tillbaka på ett liv med erfarenheter av att vara storasyster till tre bröder, familjeliv med man och två barn och 33 år i SAS som flygvärdinna, flygpurser, gruppledare, instruktör i ledarskap och nödträning.

Mitt tidigare arbete har präglats av ett högt tempo, där jag lärt mig och andra att hantera stress, skaffa överblick och fatta snabba, men ändå genomtänkta beslut. Jag har tränat mig själv och andra i att bevara lugnet inombords.

Som samtalsterapeut och coach har jag god nytta av all min tidigare erfarenhet. Det som främst får mig att växa är mötet med människor.

Jag erbjuder även samtalsterapi. För att boka tid hos mig - besök min hemsida här.

Jag tar inte emot nya klienter i nuläget.